Diskusní Fórum KKKS

Fórum pro výměnu informací mezi oddíly, družstvy, KKKS.

Nejste přihlášeni

#1 1.8.2013 10:56

Johny
Člen
Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 6

Obměna týmu

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, z jakého důvodu nedochází k obměně týmu ve VčP A?
Dotazem mám na mysli, proč družstvo, které skončilo na posledním místě po dva roky nesestoupilo o soutěž níže (dle čl. 20 písm. b) Rozpisu soutěží družstev východních Čech) a nehradilo ho družstvo, které skončilo na 2.místě ve VčS. Stejně jako tomu bylo například ve VčD, kdy družstvo Hylvát sestoupilo z důvodů neplnění podmínek dorostu a nahradilo ho družstvo Hradce Králové, které se taktéž umístilo druhé v pořadí VčP.

Děkuji za odpověď.

Johny

Offline

#2 2.8.2013 11:23

nemecek
Administrátor
Registrován: 12.6.2013
Příspěvky: 13

Re: Obměna týmu

Nazdar Johny.
Trošku jsi předběhl dobu, fórum bude (snad) naplno používáno až po aktivu - pokud se na tom vedení KKKS s kluby dohodne a domluví. V tuto chvíli mají zřízen přístup jen cca 4 osoby z kraje, ani jeden z vedení KKKS. Pokud chceš rychle odpověď na tento dotaz, pošli ho J. Egrtovi mailem. Dojde-li na aktivu k dohodě o používání fóra, bude pak možné komunikovat touto cestou, teď je brzy. Fórum je jednou z novinek na webu, naní to "zažité"... Jarda

Offline

#3 2.8.2013 11:57

milacpet
Člen
Místo: Přelouč
Registrován: 29.7.2013
Příspěvky: 4

Re: Obměna týmu

Na odpověď nemusím být členem vedení KKKS. Rozpis hovoří o tom, že v případě sestupu dvou družstev z VČ divize (což se stalo) sestupují z VČP družstva umístěná na 14. místě. Jelikož skupina A měla jen 13 účastníků, neměl tedy kdo sestupovat.

Nebylo by podle mě ale od věci, aby obě skupiny VČP měly stejný počet účastníků. Ale vzhledem k tomu, že ani ve skupině B poslední družstvo nesestoupilo, tak zřejmě nikdo z družstev s právem postupu z VČS nejevil o postup zájem.

Upravil milacpet (2.8.2013 12:08)

Offline

#4 2.8.2013 14:56

Johny
Člen
Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 6

Re: Obměna týmu

Jenže v případě že jsou tři skupiny VčS tak by měl sestupovat i horší tým umístěný na 13. místě VčP a to jest Tj Loko Trutnov "C", jak i bylo avizováno v posledním zpravodaji. Jenže jak vidíme v novém rozložení skupin pro sezónu 2013/2014 se tak nestalo. A o postup do VčP z VčS mohou jevit zájem družstva umístěná až do 3. místa, což mi celkem přijde divné, že by neměl nikdo zájem.

A s tím, že by měli mít obě skupiny VčP stejný počet účastníků naprosto souhlasím.

Offline

#5 3.8.2013 08:01

milacpet
Člen
Místo: Přelouč
Registrován: 29.7.2013
Příspěvky: 4

Re: Obměna týmu

Ve zpravodaji to sice napsáno je, ale nekoresponduje to s rozpisem soutěže. Dle rozpisu soutěže v žádném případě Trutnov spadnout nemohl (mohlo by se tak stát pouze tehdy, že by z divize sestupovala 3 družstva). O tom jestli o postup usilovala družstva umístěná ve VČS na dalších "postupových" místech můžeme my tady jen spekulovat. Každopádně co se týká sestupu by byl první v pořadí Rychnov a nikoliv Trutnov.
Jak jsem koukal z VČS A šlo nahoru družstvo Březovic a z VČS C družstvo Svitav. Ze skupiny B nepostoupil nikdo, což je pro mě celkem pochopitelné, jelikož se jedná o přechod ze čtyřčlenné soutěže do soutěže šestičlenné a každý oddíl na to nemusí mít odpovídající počet hráčů.
Jestli ale byla oslovena skutečně všechna oprávněná družstva je již opravdu otázkou na vedení KKKS, případně na oddíly samotné, zejména pak ty z VČS sk. A, kde hrají družstva šestičlenná a tudíž by přechod do vyšší soutěže nebyl otázkou nedostatku hráčů.

Offline

#6 3.8.2013 10:57

Johny
Člen
Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 6

Re: Obměna týmu

Nekoresponduje to sice s rozpisem, ale je celkem logické, že družstvo umístěné na posledním místě, je družstvo sestupové. Proto si myslím, že takto napsaný sestupový klíč není moc šťastný, a o to více, když kkks chce ponechávat rozdílné počty družstev ve skupinách.

A všichni moc dobře víme, že když ze tří skupin VčS postoupí tři družstva, tak tři družstva z VčP musí sestoupit. Tak proč tomu není upravený setupový klíč? Přece se nedá každý rok doufat v to, že se někdo sestupu vzdá. A podle mě i když se někdo postupu vzdá, tak by mělo přejít postupové místo na družstvo klidně z jiné skupiny. Tím jsem chtěl říct, že postupové místo Náchoda "D" by mohlo přejít na družstvo Milovic "B" nebo České Třebové "C".

Offline

#7 3.8.2013 14:58

milacpet
Člen
Místo: Přelouč
Registrován: 29.7.2013
Příspěvky: 4

Re: Obměna týmu

Chápu jak to myslíš a osobně doufám, že bylo o možnosti postupu informováno postupně všech 9 družstev, které měla na postup nárok.

Jen na okraj, to, že nárok na postup mají tři družstva, přímo neznamená, že musejí tři družstva padat - vše je závislé na případných pádech VČ družstev z některé skupiny 3. KLM.

Systém byl znám již před začátkem loňské sezóny, takže nyní je asi trochu pozdě s ním polemizovat. Upozorňuji Tě ale, že pro novou sezónu je dle rozpisu nastaven sestupový klíč stejný, takže tady už by prostor pro "nápravu" byl. Pokud s tím tedy máš Ty osobně nebo Tvůj oddíl problém, pak je ta nejvhodnější doba oslovit společnou STK při KKKS a PKKS.

Offline

#8 3.8.2013 16:48

Johny
Člen
Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 6

Re: Obměna týmu

To je pravda, padat tři družstva nemusejí, ale o to mi vcelku ani nešlo. Já na toto téma psal dotaz jen kvůli zamyšlení a vůbec ne proto, že bych chtěl za svůj klub nějak orodovat nebo si chtěl někomu stěžovat. Psal jsem to jen jako věcné téma k zamyšlení a aby tu na fóru řeč nestála smile. Jen mi prostě přijde líto týmu které se třeba dva, tři roky perou o postup do vyšší soutěže, ve které se drží týmy jen proto, že se z té soutěže rok co rok nepadá a drží jim tam místo. smile

Offline

#9 16.9.2013 21:54

Johny
Člen
Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 6

Re: Obměna týmu

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat administrátora, zdali je už tu zaregistrovaný někdo z vedení KKKS, který by byl schopen odpovídat na podané dotazy.

Děkuji :-)

Offline


Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /mnt/web-data2/kkks_cz/public_html/www/forum/include/parser.php on line 837

#10 16.9.2013 22:16

Roman
Administrátor
Registrován: 12.6.2013
Příspěvky: 19

Re: Obměna týmu

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK