Diskusní Fórum KKKS

Fórum pro výměnu informací mezi oddíly, družstvy, KKKS.

Nejste přihlášeni

#1 24.9.2013 08:28

nemecek
Administrátor
Registrován: 12.6.2013
Příspěvky: 13

O pohár kantýnského - Vrchlabí - 1. ročník

Komentář jako správce fóra vystavuji na základě podkladů zaslaných z Vrchlabí.


Turnaj byl založen a uspořádán z iniciativy vedoucího kantýny pana Miloše Indráka na kuželně ve Vrchlabí ve dnech 28.08.-08.09.2013. Vyhlášeny byly kategorie jednotlivci muži a ženy registrovaní, muži a ženy neregistrovaní, kategorie dorostu a kategorie nováčků a dětí. Všech kategorií se zúčastnilo celkem 99 startujících ze 13 oddílů. Turnaj měl i mezinárodní účast, kdy se zúčastnili startující ze Slovenské republiky, jmenovitě z oddílů Inter Bratislava, Trenčína či Staré Turé. Smyslem turnaje bylo zabezpečit kvalitní turnaj pro rozehrání hráčů všech oddílů před zahájením podzimní části soutěží ročníku 2013 - 14. A to se již při konání 1.ročníku beze zbytku podařilo. Proto je předpoklad, že nezůstane jen u 1. ročníku tohoto turnaje, ale že ve Vrchlabí byla založena nová tradice !
Výsledky jednotlivých šesti kategorií jsou uvedeny odděleně na webu KKKS v turnajích pro registrované (muži, ženy a dorost) a v turnajích pro neregistrované (muži, ženy a začátečníci + děti).
 
23. ročník O Krakonošův pohár.
Současně si oddíl SKK Spartak Vrchlabí dovoluje upozornit všechny hráče kuželek i jejich příznivců, že v přípravách je uspořádání již 23. ročníku Krakonošova poháru dvojic, který je tradičně plánován se zahájením asi týden před vánočními svátky roku 2013 a ukončením po1.týdnu roku 2014
/před zahájením jarní části mistrovských soutěží/. Mimo startujících dvojic všech kategorií v disciplíně 120 hodů sdružených se chceme navrátit i ke startu dvojic v kategoriích disciplíny 200 hodů sdružených / jak se hrávalo kdysi v počátečních ročnících turnaje/. Herní termíny pro kategorie 200 hodů sdružených budou samostatně vyhrazeny. Na setkání s Vámi se závěrem roku 2013 a počátkem roku 2014 těší členové oddílu SKK Spartak Vrchlabí.

Offline

#2 24.9.2013 08:33

nemecek
Administrátor
Registrován: 12.6.2013
Příspěvky: 13

Re: O pohár kantýnského - Vrchlabí - 1. ročník

Chtěl bych touto cestou poděkovat pořadatelům z Vrchlabí za uspořádání dalšího turnaje před sezónou. Není jich nikdy dost. Druhou velkou pochvalu bych chtěl věnovat těm, co se ve Vrchlabí zasloužili o rekonstrukci sociálních zařízení a celého prostředí v kuželně. Muselo to stát "balík", ale vše se moc povedlo! Kdyby to tak bylo všude... Ještě odstranit kouření v prostoru "osvěžovny" a bude to dokonalé! :-)

Offline

#3 26.9.2013 16:48

Johny
Člen
Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 6

Re: O pohár kantýnského - Vrchlabí - 1. ročník

Děkujeme za pochvalu. A pochvalu si zaslouží především p. Indrák a vedení SKK. A co se týče kouření se snažíme dělat co nám síly stačí. To znamená, že při zápasech týmů "A", "B" a "E" je zákaz kouření v celém prostoru kuželny a samozřejmě i při tréninkách i zápasech dorostu.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK